Over ons

WAT WE DOEN

Onze tegel collecties en designen die gemaakt zijn door de inspiratie van de natuur te ontvangen, ontmoeten elkaar met de geglazuurde porselein-keramische kwaliteit.

Wanneer Cybele Tegels keramische producten worden beoordeeld op kwaliteit, vallen de kwaliteit en de designkenmerken op.

AFDRUKKEN EN KLEUR QUALITY

Door de speciale glazuurtechnologie die gebruikt wordt, geeft keramische een gevoel van natuursteen. Tegelijkertijd voegt deze technologie drie-dimensionale kenmerken toe aan het product. Dankzij de speciale beglazing die in de laboratoriumonderzoeken is ontwikkeld, wordt naar verluidt een helderheid van 95% verkregen in de briljante producten.

PERFECTE KALIBRATIE (METEN)

De keramiesche die in de oven bij zeer hoge temperaturen wordt verwerkt, kan in dit stadium worden blootgesteld aan vervormingen zoals bindingen, inkrimpingen, enz. In Cybele Tegels gebeurt zo’n geval niet. Bijvoorbeeld; een keramische tegel van 600mm x 600mm wordt op dezelfde grootte geproduceerd zonder zelfs maar een halve millimeter af te wijken.

RESISTANTIE

Cybele Tegel producten zijn bestand tegen krassen en chemicaliën zoals bleekmiddel. Het behoudt zijn kleur en textuur voor vele jaren zoals de eerste dag. In de uitgevoerde laboratoriumonderzoeken is de hardheid van het product gerapporteerd als 7 Mohs, een van de hoogste weerstandsniveaus.

Met onze kwaliteit, onze ontwerpkracht en onze investeringen in R&D hebben we niet alleen een ontwerpdatabase van meer dan tweeduizend vijfhonderd stuks bereikt; we zijn er ook in geslaagd om ‘s werelds witste keramiesche te produceren en als eerste suiker- en geglazuurde porseleinen snijvlakken op de Turkse markt te brengen.

We hebben de wereldwijde trends weerspiegeld door grote maten aan te bieden en de bovengrens te bereiken van de natuurlijkheid van de productie van marmer, hout, natuursteen, textiel en vele andere productgroepen.

We groeien en diversifiëren onze maten door het analyseren van wereldwijde trends. We zijn begonnen met 60×60 cm, 60×90 cm, 60×120 cm afmetingen en gaan nu sterk door met het toevoegen van 20×160 cm, 80×160 cm, 20×180 cm 90×180 cm afmetingen en ook 60×60 cm, 60×120 cm, 90×90 cm afmetingen op 2 cm & 3 cm dikte aan onze portefeuille.

BEDRIJFSWAARDEN

Cybele Tegel belichaamt de kernwaarden van innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij handhaven en eren deze kernwaarden en staan ten dienste van onze klanten met een niet aflatende inzet in India en daarbuiten. Elk proces en elke praktijk bij Cybele Tegels getuigt van de manier waarop we deze kernwaarden ingebed hebben en tot in de perfectie geïntegreerd hebben.

Cybele Tegels streeft ernaar een plaats te veroveren in de competitie van ‘s werelds meest iconoclastische bedrijven op het gebied van productie en export.

Om uitstekende producten te ontwerpen, te exporteren naar een breed spectrum van landen over de hele wereld en ze te bedienen met kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid.

500

HAPPY CUSTOMERS

80

CORPORATE PROJECTS

250

APARTMENTS

125

SPORTS COMPLEX